Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMateiciuc, Alešcs
dc.contributor.authorHanáková, Eliškacs
dc.date.accessioned2012-07-11T07:40:35Z
dc.date.available2012-07-11T07:40:35Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/92018
dc.descriptionImport 11/07/2012cs
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je zhodnotit stávající stav společnosti k rozvoji lidského potenciálu a navrhnout strategická opatření, která by byla v souladu se samotnou strategií a kulturou v organizaci. V teoretické části se práce zaměřuje na definování základních pojmů, které se této problematiky týkají. V praktické části jsou pomocí kvalitativních metod (kvalitativní dotazník a interní dokumentace) zkoumány stávající přístupy společnosti k rozvoji lidského potenciálů, ale také i možnosti, které v této oblasti společnost má. Na závěr je pro organizaci vytvořen plán čítající několik bodů doporučení.cs
dc.description.abstractThe aim of this study is to assess the current state of society to the development of human potential and to suggest policy measures that would be in keeping with the strategy and culture in the organization. In the theoretical part of the work focuses on defining the basic concepts that relate to this isme. The practical part using qualitative methods (qualitative questionnaire and internaldocumentation) examined the existing approaches to the development of human potantial, but also the possibilities in this area the company has. Finally, a plan for and organization comprising several point sof advice.en
dc.format.extent3220660 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectLidský potenciál, lidský kapitál, lidské zdroje, rozvoj lidských zdrojů, kultura organizace, vzdělávání.cs
dc.subjectHuman potantial, human capital, human resources, human resources development, organizational culture, learning.en
dc.titleRozvoj lidského potenciálu vybraného potravinářského podnikucs
dc.title.alternativeDevelopment of the Human Potential of a Selected Food Industry Enterpriseen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeBabczyńská, Kristinacs
dc.date.accepted2012-06-04cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisHAN0027_EKF_B6208_6208R037_2012
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam