dc.contributor.advisor | Sikorová, Irena | cs |
dc.contributor.author | Polášková, Veronika | cs |
dc.date.accessioned | 2012-10-30T09:37:26Z | |
dc.date.available | 2012-10-30T09:37:26Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/95266 | |
dc.description | Import 30/10/2012 | cs |
dc.description.abstract | Předmětem této bakalářské práce je "Analýza spokojenosti zákazníků restaurace". Cílem je zjistit spokojenost zákazníků restaurace Globus Ostrava-Plesná. Tento podnik je provozován společností Globus ČR, k.s. Na začátku jsou vymezeny základní teoretické principy bakalářské práce. V aplikační části je popsán vybraný podnik. Poté je proveden sběr informací prostřednictvím dotazníkového šetření osobní formou a analýza informací, k jejichž hodnocení je použita metoda SERVQUAL. Na závěr je provedeno shrnutí práce a jsou navrženy doporučení ke zvýšení kvality služeb a ke zvýšení spokojenosti zákazníků. | cs |
dc.description.abstract | The topic of the thesis is "Analysis of customer satisfaction with restaurant services". The objective is to find out satisfaction of customers in restaurant Globus in Ostrava-Plesná. This organization is operate by Globus ČR, k.s. At the beginning are defined primary theoretical principles of the thesis. Part of application describes choice company. Next is performed personally collection of information by means of exploration and information are analyzed. For evaluation is used SERVQUAL method. At the end is performed summary of the thesis. And for better quality of services and better satisfaction of customers are proposed recommendations. | en |
dc.format.extent | 3976227 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Kvalita | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | zákazníci | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | průzkum | cs |
dc.subject | metoda SERVQUAL. | cs |
dc.subject | Quality | en |
dc.subject | services | en |
dc.subject | customers | en |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | exploration | en |
dc.subject | SERVQUAL method. | en |
dc.title | Analýza spokojenosti zákazníků restaurace | cs |
dc.title.alternative | Analysis of Customer Satisfaction with Restaurant Services | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Sittová, Kateřina | cs |
dc.date.accepted | 2012-08-30 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | POL0057_EKF_B6208_6208R020_00_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |