dc.contributor.advisor | Zajarošová, Markéta | cs |
dc.contributor.author | Zicháčková, Eva | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:02:17Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:02:17Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/96452 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Tématem diplomové práce je analýza konkurence na restauračním trhu. Práce vychází z teoretických východisek analýzy konkurence, marketingu služeb a využitých výzkumných metod. Cílem výzkumu je ohodnocení předem stanovených kritérií u vybraných konkurentů. Kritéria se zaměřovala na exteriér, dostupnost provozovny, celkový vzhled interiéru restaurace, jídelní stůl, toalety, ceny, jídelní a nápojový lístek. Neméně významné byly parametry týkající se úrovně personálu, pizzy, poskytování dalších služeb, možnostech platby a podpory prodeje. Dílčím cílem práce je porovnání výsledků jednotlivých kritérií mezi konkurenty. Sběr dat byl uskutečněn pomocí metody mystery shopping a mystery mailing.
V poslední části práce jsou navrženy doporučení, které by mohly vést k větší konkurenceschopnosti restaurace Veneto. | cs |
dc.description.abstract | The theme of the thesis is competitive analysis on the restaurant market. The thesis is based on theoretical model of competition analysis, marketing services and used research methods. The aim of the research is evaluation of the predetermined criteria for selected competitors. Criteria focused on the exterior, availability, interior, dining table, toilets, prices, food and drink menu. Equally important were parameters for the level of the staff, pizza, other services, payment options and sales promotion. The operational objective is comparison of outputs between competitors. Data collection had been carried out by using the method of mystery shopping and mystery mailing. In the last part, there are suggested recommendations, which could lead to higher competitiveness of restaurant Veneto. | en |
dc.format.extent | 5348846 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | konkurence | cs |
dc.subject | mystery shopping | cs |
dc.subject | mystery mailing | cs |
dc.subject | služba | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | mystery shopping | en |
dc.subject | mystery mailing | en |
dc.subject | service | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.title | Analýza konkurence na restauračním trhu | cs |
dc.title.alternative | Competitive Analysis on the Restaurant Market | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Zavadilová, Zdeňka | cs |
dc.date.accepted | 2013-05-29 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | ZIC019_EKF_N6208_6208T062_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |