dc.contributor.advisor | Kašík, Josef | cs |
dc.contributor.author | Adámková, Michaela | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:03:04Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:03:04Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/96550 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá oceněním firmy Cukrářství Řehová. Teoreticko-metodologická část obsahuje teoretická východiska týkající se pojmu hodnota a ocenění a definování různých přístupů a metod ocenění. Praktická část obsahuje strategickou analýzu, finanční analýzu a SWOT analýzu firmy Cukrářství Řehová, která je poté oceněna pomocí výnosové metody diskontovaných peněžních toků DCF-Entity a majetkových metod účetní a substanční hodnoty. S ohledem na získané výsledky provedených analýz a výsledky ocenění k 1. 1. 2012 firmy Cukrářství Řehová bylo provedeno shrnutí. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deals with the valuation of the firm Cukrářství Řehová. Theoretical and methodological section provides theoretical background on the concept of value and valuation and definition of different approaches and methods of valuation. The practical part includes strategic analysis, financial analysis and SWOT analysis of the firm Cukrářství Řehová, which is then measured by the yield discounted cash flow method DCF-Entity and equity methods of accounting and substantial value. The light of the results of the analysis and valuation results for the 1. 1. 2012 firm Cukrářství Řehová was carried out summary. | en |
dc.format.extent | 3310598 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Oceňování | cs |
dc.subject | hodnota podniku | cs |
dc.subject | důvody ocenění | cs |
dc.subject | metody ocenění | cs |
dc.subject | strategická analýza | cs |
dc.subject | finanční analýza | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | průměrné vážené náklady na kapitál | cs |
dc.subject | metoda diskontovaného cash flow | cs |
dc.subject | účetní metoda | cs |
dc.subject | substanční metoda. | cs |
dc.subject | Valuation | en |
dc.subject | enterprise value | en |
dc.subject | reasons for valuation | en |
dc.subject | valuation methods | en |
dc.subject | strategic analysis | en |
dc.subject | financial analysis | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.subject | weighted average cost of capital | en |
dc.subject | discounted cash flow valuation method | en |
dc.subject | method of accounting | en |
dc.subject | substance methods. | en |
dc.title | Oceňování podniku v potravinářském průmyslu | cs |
dc.title.alternative | Valuation of the Company from Food Processing Sector | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Kulštejnová, Martina | cs |
dc.date.accepted | 2013-05-29 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | ADA335_EKF_N6208_6208T020_00_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |