dc.contributor.advisor | Musilová, Michaela | cs |
dc.contributor.author | Klanicová, Michaela | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:03:54Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:03:54Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/96675 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Předmětem diplomové práce „Tvorba marketingového plánu restauračního zařízení“ je sestavení návrhů postupů a doporučení Hospůdce na hřišti do přehledného plánu. Marketingový plán vychází z analýzy trhu a restauračního zařízení, je zaměřen na preference, potřeby a přání zákazníků.
Teoretická část je orientována na poznatky týkající se marketingového plánování a marketingového plánu. Pojednává o druzích plánů, uživatelích, kterým je určen a zahrnuje strukturu podnikatelského plánu.
Praktická část je zaměřena na marketingový výzkum sloužící ke zmapování trhu a chování zákazníků v daném gastronomickém zařízení a následný návrh marketingového plánu. Cílem je zvýšit povědomí o podniku, zlepšit vnímání mezi zákazníky a následně posílit tržby, zisk a postavení na trhu. | cs |
dc.description.abstract | The subject of Bachelor work „Formulation of Marketing Plan for Restaurant“ is a compilation of procedures proposal and recommendations to the „Hospůdka na hřišti“ to a well-organized plan. A marketing plan is based on an analysis of the market and restaurants, and is focused on the preferences, needs and wishes of our customers.
The theoretical part is oriented to knowledge relating to the marketing planning and marketing plan. It covers the types of plans, users to which it is intended and includes the structure of the business plan.
The practical part is focused on marketing research, to survey the market and customer behavior in the gastronomical establishments and the subsequent proposal for a marketing plan. The aim is to increase the awareness of the estabilishment, improve the perception among customers and, consequently, to strengthen sales, profit and market position. | en |
dc.format.extent | 4752449 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | marketingový plán | cs |
dc.subject | marketing | cs |
dc.subject | plánování | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | výzkum | cs |
dc.subject | marketing plan | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | planning | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | Research | en |
dc.title | Tvorba marketingového plánu restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Formulation of Marketing Plan for Restaurant | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Kaločová, Zdeňka | cs |
dc.date.accepted | 2013-05-29 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | KLA159_EKF_N6208_6208T062_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |