dc.contributor.advisor | Janásová, Martina | cs |
dc.contributor.author | Poláková, Martina | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:06:06Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:06:06Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97031 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá přímo analýzou rizik a opatřeními pro jejich odstranění či eliminaci. Je zde řešena celá problematika HACCP, od analýzy nebezpečí, přes stanovení kritických bodů až po správnou výrobní praxi a školení pracovníků. Tato práce reálně poslouží i zájemcům z řad současných a budoucích podnikatelů ve stravování. Práce je vypracována tak, že její aplikace je přímou alternativou zavedení Směrnice systému HACCP pro konkrétní provozovnu. | cs |
dc.description.abstract | The Bachelor´s work deals directly with the analysis of risks and with the measures to be taken to remove or to eliminate them. It resolves the whole complex of HACCP, starting with the analysis of dangers across the establishment of critical points, and ending with the appropriate production practice and professional training of employees. This work should be of a real help for interested from the ranks of present and future entrepreneurs in the field of communal catering. The work is conceived in the way to enable its application as a direct option of the introduction of the Instructions of the HACCP system in a particular catering shop. | en |
dc.format.extent | 1203030 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.subject | HACCP | cs |
dc.subject | kontaminanty | cs |
dc.subject | kuchyně | cs |
dc.subject | stravování | cs |
dc.subject | risk | en |
dc.subject | HACCP | en |
dc.subject | contaminants | en |
dc.subject | kitchen | en |
dc.subject | catering | en |
dc.title | Prevence rizik v teplé kuchyni | cs |
dc.title.alternative | Risks Prevention in the Hot Meals Preparation | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Vávra, Lukáš | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-13 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | POL0107_EKF_B6208_6501R006_02_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |