Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJanásová, Martinacs
dc.contributor.authorPoláková, Martinacs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:06:06Z
dc.date.available2013-06-26T11:06:06Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/97031
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá přímo analýzou rizik a opatřeními pro jejich odstranění či eliminaci. Je zde řešena celá problematika HACCP, od analýzy nebezpečí, přes stanovení kritických bodů až po správnou výrobní praxi a školení pracovníků. Tato práce reálně poslouží i zájemcům z řad současných a budoucích podnikatelů ve stravování. Práce je vypracována tak, že její aplikace je přímou alternativou zavedení Směrnice systému HACCP pro konkrétní provozovnu.cs
dc.description.abstractThe Bachelor´s work deals directly with the analysis of risks and with the measures to be taken to remove or to eliminate them. It resolves the whole complex of HACCP, starting with the analysis of dangers across the establishment of critical points, and ending with the appropriate production practice and professional training of employees. This work should be of a real help for interested from the ranks of present and future entrepreneurs in the field of communal catering. The work is conceived in the way to enable its application as a direct option of the introduction of the Instructions of the HACCP system in a particular catering shop.en
dc.format.extent1203030 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectrizikocs
dc.subjectHACCPcs
dc.subjectkontaminantycs
dc.subjectkuchyněcs
dc.subjectstravovánícs
dc.subjectrisken
dc.subjectHACCPen
dc.subjectcontaminantsen
dc.subjectkitchenen
dc.subjectcateringen
dc.titlePrevence rizik v teplé kuchynics
dc.title.alternativeRisks Prevention in the Hot Meals Preparationen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeVávra, Lukášcs
dc.date.accepted2013-06-13cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika cestovního ruchucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisPOL0107_EKF_B6208_6501R006_02_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam