dc.contributor.advisor | Klennerová, Vanda | cs |
dc.contributor.author | Vávrová, Zuzana | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:07:51Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:07:51Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97277 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Tématem této bakalářské práce je výzkum spokojenosti zákazníků daného stravovacího zařízení. Výzkum je soustředěn na restauraci Bonanza v Kyjově.
V teoretické části jsou popsány teoretické poznatky týkající se stravování, zákazníků, marketingu a v neposlední řadě také marketingového výzkumu. Dále je pojednáno o spokojenosti zákazníků, co obnáší a proč je důležitá.
Ve druhé (praktické) části této práce je představena zkoumaná restaurace, jsou popsány slabé a silné stránky podniku, hrozby a příležitosti, tedy SWOT analýza. Nejdůležitějším bodem této práce je ovšem dotazníkové šetření, ve kterém jsou graficky znázorněny a vyhodnoceny odpovědi respondentů. | cs |
dc.description.abstract | The topic of this bachelor thesis is a research of customer´s satisfaction in the catering equipment. The research is focused on the Bonanza restaurant in Kyjov.
In the theoretical part there are described the theoretical knowledges about catering, customers, marketing and finally the marketing research too. There is also disccused the customer´s satisfaction, what it takes and why it is important.
In the second (practical) part of this work there is presented the investigated restaurant, there are described the strong and the weak aspects of a company, threats and opportunities, so the SWOT analysis. However the most important point of this work is the questionnaire´s investigation in which there are graphically illustrated and evaluated the answers of the respondents. | en |
dc.format.extent | 1875183 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Stravování | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | zákazníci | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníka | cs |
dc.subject | SWOT analýza. | cs |
dc.subject | Catering | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | customers | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | customer´s satisfaction | en |
dc.subject | SWOT analysis. | en |
dc.title | Výzkum spokojenosti zákazníků vybraného stravovacího zařízení | cs |
dc.title.alternative | Research of Customers Satisfaction in a Selected Catering Facility | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Poláková, Lenka | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-13 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | VAV0057_EKF_B6208_6501R006_02_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |