dc.contributor.advisor | Papalová, Marcela | cs |
dc.contributor.author | Dorňáková, Hana | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:08:28Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:08:28Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97381 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na zjišťování silných stránek, slabých stránek a především příležitostí a hrozeb pekárenské společnosti. Je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je vypracovaná na základě odborné literatury. Zabývá se analýzou vnějšího prostředí, konkrétně analýzou PEST a Porterovým modelem. Po analýze vnějšího prostředí následuje analýza vnitřního prostředí - analýza vnitřních faktorů podniku a souhrnná SWOT analýza. V praktické části je charakterizována pekárenská společnost a všechny metody jsou postupně aplikovány. Závěr shrnuje veškeré poznatky a s ohledem na cíl práce jsou stanoveny závěry a doporučení. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor thesis is focused on identification of strenghts and weaknesses and especially opportunities and threaths of Bakery Company. It is divided in two parts, theoretical and practical. The theoretical part is based on specialized literature. It deals with analysis of external environment, specifically with PEST analysis and Porter's model. After that internal environment analysis follows - analysis of internal elements of company and summarized SWOT analysis. In practical part, there is characterised Bakery Company and all methods are applied subsequently. The end summarizes all knowledge and regarding the work target there are specified conclusions and recommendations. | en |
dc.format.extent | 2314439 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | strategie | cs |
dc.subject | strategické řízení | cs |
dc.subject | analýza vnitřního prostředí | cs |
dc.subject | analýza vnějšího prostředí | cs |
dc.subject | PEST analýza | cs |
dc.subject | Porterův model | cs |
dc.subject | Analýza vnitřních faktorů | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | strategy | en |
dc.subject | strategic operating | en |
dc.subject | internal environmental analysis | en |
dc.subject | external environmental analysis | en |
dc.subject | PEST analysis | en |
dc.subject | Porter's model | en |
dc.subject | Internal elements analysis | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.title | Identifikace příležitostí a hrozeb pekárenské společnosti | cs |
dc.title.alternative | Identification of Opportunities and Threats of Bakery Company | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Kajgrová, Martina | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-07 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | DOR0021_EKF_B6208_6208R037_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |