Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPapalová, Marcelacs
dc.contributor.authorDorňáková, Hanacs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:08:28Z
dc.date.available2013-06-26T11:08:28Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/97381
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractBakalářská práce je zaměřena na zjišťování silných stránek, slabých stránek a především příležitostí a hrozeb pekárenské společnosti. Je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je vypracovaná na základě odborné literatury. Zabývá se analýzou vnějšího prostředí, konkrétně analýzou PEST a Porterovým modelem. Po analýze vnějšího prostředí následuje analýza vnitřního prostředí - analýza vnitřních faktorů podniku a souhrnná SWOT analýza. V praktické části je charakterizována pekárenská společnost a všechny metody jsou postupně aplikovány. Závěr shrnuje veškeré poznatky a s ohledem na cíl práce jsou stanoveny závěry a doporučení.cs
dc.description.abstractThe bachelor thesis is focused on identification of strenghts and weaknesses and especially opportunities and threaths of Bakery Company. It is divided in two parts, theoretical and practical. The theoretical part is based on specialized literature. It deals with analysis of external environment, specifically with PEST analysis and Porter's model. After that internal environment analysis follows - analysis of internal elements of company and summarized SWOT analysis. In practical part, there is characterised Bakery Company and all methods are applied subsequently. The end summarizes all knowledge and regarding the work target there are specified conclusions and recommendations.en
dc.format.extent2314439 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectstrategiecs
dc.subjectstrategické řízenícs
dc.subjectanalýza vnitřního prostředícs
dc.subjectanalýza vnějšího prostředícs
dc.subjectPEST analýzacs
dc.subjectPorterův modelcs
dc.subjectAnalýza vnitřních faktorůcs
dc.subjectSWOT analýzacs
dc.subjectstrategyen
dc.subjectstrategic operatingen
dc.subjectinternal environmental analysisen
dc.subjectexternal environmental analysisen
dc.subjectPEST analysisen
dc.subjectPorter's modelen
dc.subjectInternal elements analysisen
dc.subjectSWOT analysisen
dc.titleIdentifikace příležitostí a hrozeb pekárenské společnostics
dc.title.alternativeIdentification of Opportunities and Threats of Bakery Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeKajgrová, Martinacs
dc.date.accepted2013-06-07cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisDOR0021_EKF_B6208_6208R037_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam