Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorHoďáková, Martinacs
dc.contributor.authorGloger, Patrikcs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:08:56Z
dc.date.available2013-06-26T11:08:56Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/97457
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractTématem této bakalářské práce je analýza konkurence hotelové restaurace Janak restaurant & bar, v prostředí čtyřhvězdičkových hotelových restaurací v městě Ostrava. Cílem je zhodnocení konkurenčního postavení restaurace a navržení doporučení ke zlepšení. Výzkumnou metodou, která je použita pro analýzu konkurence, je Mystery shopping. Tato metoda objektivně hodnotí všechny konkurenty na trhu čtyřhvězdičkových hotelových restaurací v Ostravě a zkoumá jejich dostupnost, vzhled a kvalitu poskytovaných služeb. Práce je rozdělena do dvou větších celků. První se věnuje charakteristice zvoleného trhu, a také teoretickému seznámení se s výzkumnou metodou. Druhá část je praktická a zabývá se samotnou analýzou konkurence. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny návrhy a doporučení na zkvalitnění poskytovaných služeb a také na zlepšení konkurenčního postavení hotelové restaurace Janak restaurant & bar.cs
dc.description.abstractThe theme of this bachelor thesis is the analysis of competitiveness of hotel’s restaurant Janak restaurant & bar in the framework of the four-star hotels´ competitive setting in Ostrava. The aim of the dissertation is the assessment of the Janak restaurant & bar´s competitiveness followed by specific recommendations. Research method used for the analysis of competitiveness is mystery shopping, which objectively evaluates all competitors within the marketplace of four-star hotels in Ostrava and examines their accessibility, visual impact and quality of services provided. The work is divided into two main parts. The first one is focused on the selected marketplace, description of its key characteristics and introduction of the theoretical background of the research method. The second one is more practical and is dedicated to the analysis itself. In the end the thesis provides specific suggestions and recommendations aimed at the improvement of Janak restaurant & bar´s quality and competitiveness.en
dc.format.extent2485207 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectanalýza konkurencecs
dc.subjecthotelová restauracecs
dc.subjectmystery shoppingcs
dc.subjectčtyřhvězdičkové hotely v Ostravěcs
dc.subjectmarketingový výzkumcs
dc.subjectCompetitive analysisen
dc.subjectHotel’s Restauranten
dc.subjectMystery shoppingen
dc.subjectfour-star hotels in Ostravaen
dc.subjectMarketing researchen
dc.titleAnalýza konkurence hotelové restauracecs
dc.title.alternativeCompetitive Analysis of Hotel´s Restauranten
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereePawlasová, Pavlínacs
dc.date.accepted2013-06-04cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department116 - Katedra marketingu a obchoducs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchMarketing a obchodcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisGLO0014_EKF_B6208_6208R062_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam