dc.contributor.advisor | Matusiková, Lucja | cs |
dc.contributor.author | Pražák, Daniel | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:09:06Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:09:06Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97490 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán na založení restaurace. Bakalářská práce se skládá v první části z teoretických pojmů, které představují stavbu podnikatelského plánu v jednotlivých krocích na základě odborné literatury. Druhá část se věnuje představení společnosti, její historii a vize, kterých chce společnost dosáhnout. Třetí část představuje konkrétní podnikatelský záměr založený na aplikaci postupů sestavení podnikatelského plánu definovaných v teoretické části. Prezentuje tržní prostředí dané oblasti podnikání, představuje marketingový plán a analyzuje rizika a příležitosti, které se v daném podnikatelském prostředí vyskytují. Třetí část rovněž hodnotí budoucí finanční plán, který ukáže proveditelnost podnikatelského plánu. | cs |
dc.description.abstract | The aim of this bachelor thesis is to create a business plan for foundation of restaurant.
The first part of the bachelor thesis includes the theoretical concepts which represent the structure of the business plan in the individual steps on the basis of the specialized literature. The second part concerns the company, its history and visions, which the company wants to achieve. The third part gives a concrete business plan based on the application of the individual steps of the intended business plan defined in the theoretical part of this thesis. It presents the market environment in a given area of business, it introduces the business plan and analyses the risks and opportunities which appear in this area of business. The third part also evaluates future financial plan, which shows feasiability of the business plan. | en |
dc.format.extent | 2001505 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | podnikatel | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | podnikatelský plán | cs |
dc.subject | trh | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | podnikání v České republice. | cs |
dc.subject | businessman | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | business plan | en |
dc.subject | market | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.subject | business in the Czech republic. | en |
dc.title | Podnikatelský plán pro restauraci | cs |
dc.title.alternative | Business Plan for the Restaurant | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Matěj, Vítězslav | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-06 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | PRA0018_EKF_B6208_6208R037_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |