Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMatusiková, Lucjacs
dc.contributor.authorPražák, Danielcs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:09:06Z
dc.date.available2013-06-26T11:09:06Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/97490
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán na založení restaurace. Bakalářská práce se skládá v první části z teoretických pojmů, které představují stavbu podnikatelského plánu v jednotlivých krocích na základě odborné literatury. Druhá část se věnuje představení společnosti, její historii a vize, kterých chce společnost dosáhnout. Třetí část představuje konkrétní podnikatelský záměr založený na aplikaci postupů sestavení podnikatelského plánu definovaných v teoretické části. Prezentuje tržní prostředí dané oblasti podnikání, představuje marketingový plán a analyzuje rizika a příležitosti, které se v daném podnikatelském prostředí vyskytují. Třetí část rovněž hodnotí budoucí finanční plán, který ukáže proveditelnost podnikatelského plánu.cs
dc.description.abstractThe aim of this bachelor thesis is to create a business plan for foundation of restaurant. The first part of the bachelor thesis includes the theoretical concepts which represent the structure of the business plan in the individual steps on the basis of the specialized literature. The second part concerns the company, its history and visions, which the company wants to achieve. The third part gives a concrete business plan based on the application of the individual steps of the intended business plan defined in the theoretical part of this thesis. It presents the market environment in a given area of business, it introduces the business plan and analyses the risks and opportunities which appear in this area of business. The third part also evaluates future financial plan, which shows feasiability of the business plan.en
dc.format.extent2001505 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectpodnikatelcs
dc.subjectrestauracecs
dc.subjectpodnikatelský pláncs
dc.subjecttrhcs
dc.subjectfinanční pláncs
dc.subjectpodnikání v České republice.cs
dc.subjectbusinessmanen
dc.subjectrestauranten
dc.subjectbusiness planen
dc.subjectmarketen
dc.subjectfinancial planen
dc.subjectbusiness in the Czech republic.en
dc.titlePodnikatelský plán pro restauracics
dc.title.alternativeBusiness Plan for the Restauranten
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeMatěj, Vítězslavcs
dc.date.accepted2013-06-06cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementucs
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisPRA0018_EKF_B6208_6208R037_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam