dc.contributor.advisor | Navrátilová, Tereza | cs |
dc.contributor.author | Kubatíková, Nikola | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:10:11Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:10:11Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97681 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zpracována na téma měření spokojenosti zákazníků se službami restaurace. Práce je rozčleněna do pěti kapitol, které obsahují charakteristiku prostředí Řecké restaurace, teoretická východiska měření spokojenosti, metodiku sběru dat, analýzu výsledků měření a návrhy a doporučení.
Cílem této bakalářské práce je pomocí dotazníkového šetření analyzovat spokojenost zákazníků s Řeckou restaurací EA. Na základě zjištěných informací navrhnout možná zlepšení a doporučení, které povedou ke zkvalitnění služeb restaurace, a které budou realizovatelné v praxi.
První část se zabývá zejména analýzou makroprostředí restaurace, segmentací trhu, jeho subjekty a také obsahuje SWOT analýzu restaurace. Druhá část se věnuje teoretickým východiskům měření spokojenosti, jsou zde definovány prvky marketingového mixu a vlastnosti služeb.
Ve třetí části je analyzována metodika sběru dat, postupně od přípravy výzkumu až k jeho realizaci. Čtvrtá část se zabývá analýzou výsledků měření na základě výsledků dotazníkového šetření a vyhodnocením stanovených hypotéz. Pátá část obsahuje návrhy a doporučení pro management v oblastech jednotlivých prvků marketingového mixu. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deals with customer satisfaction measurement with restaurant services. It is divided into five chapters that contain environment characteristics of Greek restaurant, theoretical bases of satisfaction measurement, data collection methods, measurement results analysis and suggestions and recommendations.
The aim of this thesis is to analyze customer satisfaction with Greek restaurant EA by questionnaire survey, also based on the information to propose possible improvements and recommendations that will lead to the improvement of services of the restaurant, which will be realized in practice.
The first part deals mainly with the analysis of macro-environment restaurant, market segmentation, its subjects and also includes a SWOT analysis of the restaurant. The second part deals with the theoretical basis of satisfaction measurement, there are defined elements of the marketing mix and service characteristics.
The methodology of data collection is analyzed in the third section, gradually from research preparation to its implementation. The fourth section analyzes the results of measurements based on the results of the survey and evaluation of the hypotheses. The fifth section contains suggestions and recommendations for management in the areas of marketing mix elements. | en |
dc.format.extent | 3134661 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | měření spokojenosti zákazníků | cs |
dc.subject | charakteristika prostředí restaurace | cs |
dc.subject | dotazníkové šetření | cs |
dc.subject | marketingový mix | cs |
dc.subject | poziční mapa | cs |
dc.subject | KANO model | cs |
dc.subject | SWOT analýza | cs |
dc.subject | vlastnosti služeb | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | klasifikace služeb | cs |
dc.subject | spokojenost zákazníků | cs |
dc.subject | segmentace trhu | cs |
dc.subject | makroprostředí restaurace | cs |
dc.subject | marketing stravovacích zařízení | cs |
dc.subject | customer satisfaction measurement | en |
dc.subject | restaurant environment characterization | en |
dc.subject | survey | en |
dc.subject | marketing mix | en |
dc.subject | location map | en |
dc.subject | KANO model | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | characteristics of services | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | classification of service | en |
dc.subject | customer satisfaction | en |
dc.subject | market segmentation | en |
dc.subject | restaurants macro-environment | en |
dc.subject | catering marketing | en |
dc.title | Měření spokojenosti zákazníků se službami restaurace | cs |
dc.title.alternative | Customer Satisfaction Measurement with Restaurant Services | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Molitorová, Hana | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-06 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | KUB0149_EKF_B6208_6208R062_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |