dc.contributor.advisor | Štverková, Hana | |
dc.contributor.author | Slovák, Michael | |
dc.date.accessioned | 2020-10-02T09:26:56Z | |
dc.date.available | 2020-10-02T09:26:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/141949 | |
dc.description.abstract | Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro nově vznikající podnik a následné zhodnocení ekonomického hlediska celého záměru. První část je zaměřena na popis jednotlivých základních pojmů pojících se s podnikáním a na následný popis tvorby podnikatelského plánu, jeho struktury, obsahu a použitých metod. Ve druhé část práce je na základě těchto teoretických poznatků zpracován samotný podnikatelský plán pro konkrétní podnik v oblasti služeb. | cs |
dc.description.abstract | The goal of the submitted thesis is the elaboration of a business plan for a newly established company and the possibility of evaluating the economic point of view of a possible plan. The first part is focused on the description of individual basic concepts named with business and on the subsequent description of the creation of a business plan, its structure, content and methods. In the second part of the thesis, based on these theoretical knowledge, the business plan for a specific company in the field of services is elaborated. | en |
dc.format.extent | 2623508 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | podnikatelský plán | cs |
dc.subject | začínající podnik | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | malý a střední podnik | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | analýza trhu | cs |
dc.subject | bussines plan | en |
dc.subject | start-up bussines | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.subject | Small and medium - size enterprise | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | market analysis | en |
dc.title | Podnikatelský záměr pro založení restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Business Plan for the Establishment of a Restaurant | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Pohludka, Michal | |
dc.date.accepted | 2020-08-24 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | |
dc.identifier.thesis | SLO0115_EKF_B6208_6208R020_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |