Food labels (quality, origin, and sustainability): The experience of Czech producers
Zobrazit/ otevřít
Datum vydání
2021Typ dokumentu
article
ISSN
2071-1050
Verze dokumentu
publishedVersion
Metadata
Zobrazit celý záznamCitace zdrojového dokumentu
Sustainability. 2021, vol. 13, issue 1, art. no. 318.
Dostupné na
http://doi.org/10.3390/su13010318Přístupová práva
openAccess
Práva
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Práva
© 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license.
Kolekce
- Publikační činnost VŠB-TUO ve Web of Science / Publications of VŠB-TUO in Web of Science [7798]
- Publikační činnost Katedry marketingu a obchodu / Publications of Department of Marketing and Business (116) [29]
- OpenAIRE [5085]
- Články z časopisů s impakt faktorem / Articles from Impact Factor Journals [6377]
Citace PRO
Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je © 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license.
Související záznamy
Zobrazují se záznamy příbuzné na základě názvu, autora a předmětu.
-
Metody konstrukcí magických ohodnocení grafů
Parmová, Šárka (Diplomová práce, 2023) -
Magická ohodnocení grafů a sportovní turnaje
Kovář, Martin (Bakalářská práce, 2013) -
Pokročilé aplikace hranově magická ohodnocení grafů
Grunt, Ondřej (Diplomová práce, 2011)