dc.contributor.advisor | Merenda, Miroslav | en |
dc.contributor.author | Kráčmarová, Jana | en |
dc.date.accessioned | 2009-11-18T21:16:33Z | |
dc.date.available | 2009-11-18T21:16:33Z | |
dc.date.issued | 2009 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/76598 | |
dc.description.abstract | Cílem mé bakalářské práce bylo zjistit, jak efektivně jsou poskytovány služby zákazníkům v restauračním zařízení v hotelu Colchi s.r.o. Na základě zjištění spokojenosti či nespokojenosti zákazníků jsem se snažila vedení restauračního zařízení navrhnout doporučení a opatření, které by vedly k odstranění nedostatků a ke zvýšení spokojenosti zákazníků v budoucnu. Marketingový výzkum byl realizován prostřednictvím dotazníkového šetření. | cs |
dc.description.abstract | The purpose of my thesis is to find out what is the efficiency of the customers’ services provided in the restaurant in Hotel Colchi Ltd. I tried to offer some recommendations and steps to remedy the shortcomings and to increase the customers’ satisfaction in the future on the basis of the customers’ satisfactory or non-satisfactory responses. The marketing research has been carried out through the questionnaire survey. | en |
dc.format | 59, [35] l. + 1 CD | cs |
dc.format.extent | 7659132 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | zákazník | cs |
dc.subject | spokojenost | cs |
dc.subject | služby | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | nespokojenost | cs |
dc.subject | efektivita | cs |
dc.subject | restaurace | cs |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | dissatisfaction | en |
dc.subject | satisfaction | en |
dc.subject | restaurant | en |
dc.subject | customer | en |
dc.subject | services | en |
dc.subject | effectiveness | en |
dc.title | Zhodnocení efektivnosti služeb zákazníkům v restauračním zařízení | cs |
dc.title.alternative | Effectiveness Evaluation of Customer Services in the Restaurant | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.identifier.signature | 200903717 | cs |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | cs |
dc.contributor.referee | Steinová, Martina | en |
dc.date.accepted | 2009-08-31 | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.category | Prezenční | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | en |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | KRA655_EKF_B6208_6208R062_2009 | |
dc.rights.access | openAccess | |