Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorFaktorová, Dagmar
dc.date.accessioned2011-02-09T14:48:07Z
dc.date.available2011-02-09T14:48:07Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationAdvances in electrical and electronic engineering. 2008, vol. 7, no. 1, 2, p. 354-357.en
dc.identifier.issn1336-1376
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/84208
dc.description.abstractIn the paper an universal overview of polarizing mechanisms with an emphasis on dipolar materials as the investigated tissues are regarded. Experimental apparatus is presented with giving its specificity as well as the method used at calculation of complex permittivity. The experimental part is aimed at temperature dependence of complex permittivity measurement of pig biological tissues with different properties. Experimental results are presented graphically with the commentary for courses of particular tissues.en
dc.format.extent213981 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isoenen
dc.publisherŽilinská univerzita v Žiline. Elektrotechnická fakultaen
dc.relation.ispartofseriesAdvances in electrical and electronic engineeringen
dc.relation.urihttp://advances.utc.sk/index.php/AEEEen
dc.rightsCreative Commons Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)
dc.rights© Žilinská univerzita v Žiline. Elektrotechnická fakulta
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
dc.titleTemperature dependence of biological tissues complex permitivity at microwave frequenciesen
dc.typearticleen
dc.rights.accessopenAccess
dc.type.versionpublishedVersioncs
dc.type.statusPeer-reviewedcs


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

  • AEEE. 2008, vol. 7 [106]
  • OpenAIRE [5085]
    Kolekce určená pro sklízení infrastrukturou OpenAIRE; obsahuje otevřeně přístupné publikace, případně další publikace, které jsou výsledkem projektů rámcových programů Evropské komise (7. RP, H2020, Horizon Europe).

Zobrazit minimální záznam

Creative Commons Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)
Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Creative Commons Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)