dc.contributor.advisor | Klabusayová, Naděžda | cs |
dc.contributor.author | Michalisková, Monika | cs |
dc.date.accessioned | 2011-06-30T08:00:20Z | |
dc.date.available | 2011-06-30T08:00:20Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/84959 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Cílem diplomové práce bylo sestavit novou příručku systému kritických bodů HACCP pro provozovnu Areál Na Mlýně v Kozlovicích.
V teoretické části jsem se věnovala oblasti ochrany spotřebitele a problematice potravin. Dále jsem charakterizovala provozovnu, jejího majitele společnost Šmíra-print, s.r.o. a současného nájemníka firmu Kaseka plus, s.r.o.
V aplikační části jsem analyzovala stávající příručku HACCP, která mi byla poskytnuta vedením společnosti a následně jsem sestavila zcela novou příručku systému kritických bodů, která byla předložena vedení společnosti. | cs |
dc.description.abstract | The aim of this thesis was to process a new HACCP manual for the boarded appliance called Areál Na Mlýně, whitch is situated in Kozlovice.
The theoretical part is devoted to consumer protection and food issues. In addition, I characterized it´s owner Šmíra-print, s.r.o. and the current tenant company Kaseka Plus, s.r.o.
In the application part, I analyzed the current HACCP manual, which I was given the leadership of the company and then I put a brand new guide of the critical points, which was submitted to management. | en |
dc.format.extent | 1541218 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | ochrana spotřebitele | cs |
dc.subject | problematika potravin | cs |
dc.subject | stravovací zařízení | cs |
dc.subject | zdravotní nezávadnost | cs |
dc.subject | zdravotní nebezpečí | cs |
dc.subject | systém kritických bodů | cs |
dc.subject | analýza nebezpečí | cs |
dc.subject | vývojový diagram | cs |
dc.subject | kritický bod | cs |
dc.subject | kontrolní bod | cs |
dc.subject | kritická mez | cs |
dc.subject | ovládací opatření | cs |
dc.subject | příručka HACCP | cs |
dc.subject | tým HACCP | cs |
dc.subject | dokumentace | cs |
dc.subject | consumer protection | en |
dc.subject | issues of food | en |
dc.subject | boarded appliance | en |
dc.subject | health safety | en |
dc.subject | health hazards | en |
dc.subject | critical control points system | en |
dc.subject | hazard analysis | en |
dc.subject | flowchart | en |
dc.subject | the critical point | en |
dc.subject | control point | en |
dc.subject | critical limit | en |
dc.subject | control measures | en |
dc.subject | HACCP manual | en |
dc.subject | the HACCP team | en |
dc.subject | documentation | en |
dc.title | Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení | cs |
dc.title.alternative | Processing of HACCP Manual for Boarded Appliance | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Huml, Emil | cs |
dc.date.accepted | 2011-05-25 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | MIC445_EKF_N6208_6208T020_00_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |