Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKlabusayová, Naděždacs
dc.contributor.authorMichalisková, Monikacs
dc.date.accessioned2011-06-30T08:00:20Z
dc.date.available2011-06-30T08:00:20Z
dc.date.issued2011cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/84959
dc.descriptionImport 04/07/2011cs
dc.description.abstractCílem diplomové práce bylo sestavit novou příručku systému kritických bodů HACCP pro provozovnu Areál Na Mlýně v Kozlovicích. V teoretické části jsem se věnovala oblasti ochrany spotřebitele a problematice potravin. Dále jsem charakterizovala provozovnu, jejího majitele společnost Šmíra-print, s.r.o. a současného nájemníka firmu Kaseka plus, s.r.o. V aplikační části jsem analyzovala stávající příručku HACCP, která mi byla poskytnuta vedením společnosti a následně jsem sestavila zcela novou příručku systému kritických bodů, která byla předložena vedení společnosti.cs
dc.description.abstractThe aim of this thesis was to process a new HACCP manual for the boarded appliance called Areál Na Mlýně, whitch is situated in Kozlovice. The theoretical part is devoted to consumer protection and food issues. In addition, I characterized it´s owner Šmíra-print, s.r.o. and the current tenant company Kaseka Plus, s.r.o. In the application part, I analyzed the current HACCP manual, which I was given the leadership of the company and then I put a brand new guide of the critical points, which was submitted to management.en
dc.format.extent1541218 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectochrana spotřebitelecs
dc.subjectproblematika potravincs
dc.subjectstravovací zařízenícs
dc.subjectzdravotní nezávadnostcs
dc.subjectzdravotní nebezpečícs
dc.subjectsystém kritických bodůcs
dc.subjectanalýza nebezpečícs
dc.subjectvývojový diagramcs
dc.subjectkritický bodcs
dc.subjectkontrolní bodcs
dc.subjectkritická mezcs
dc.subjectovládací opatřenícs
dc.subjectpříručka HACCPcs
dc.subjecttým HACCPcs
dc.subjectdokumentacecs
dc.subjectconsumer protectionen
dc.subjectissues of fooden
dc.subjectboarded applianceen
dc.subjecthealth safetyen
dc.subjecthealth hazardsen
dc.subjectcritical control points systemen
dc.subjecthazard analysisen
dc.subjectflowcharten
dc.subjectthe critical pointen
dc.subjectcontrol pointen
dc.subjectcritical limiten
dc.subjectcontrol measuresen
dc.subjectHACCP manualen
dc.subjectthe HACCP teamen
dc.subjectdocumentationen
dc.titleZpracování příručky HACCP pro stravovací zařízenícs
dc.title.alternativeProcessing of HACCP Manual for Boarded Applianceen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeHuml, Emilcs
dc.date.accepted2011-05-25cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisMIC445_EKF_N6208_6208T020_00_2011
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam