dc.contributor.advisor | Velčovská, Šárka | cs |
dc.contributor.author | Červenková, Šárka | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:06:04Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:06:04Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97025 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá postoji restauračních zařízení k šnečím produktům. Teoretická část popisuje B2B trh a jeho zákazníky, nákupní chování a rozhodovací proces B2B zákazníků. Další část práce je věnovaná charakteristice trhu restauračních zařízení a makroprostředí. Postoje restauračních zařízení byly zkoumány dotazníkovým šetřením v Moravskoslezském kraji, jehož výsledky jsou následně analyzovány. V závěru práce autorka navrhuje doporučení pro dodavatele šnečích produktů a restaurační zařízení, které tyto produkty nabízejí. | cs |
dc.description.abstract | Bachelor Thesis deals with the attitude of restaurants to snail products. Theoretical part of thesis describes the B2B market and its customers, shopping behavior and decision-making of B2B customers. In the next chapter, attention is focused on characteristics of the market with restaurants and macro-environment. Attitudes of restaurants were researched by questionnaire in Moravian Region, results were analyzed. In the conclusion, author proposes recommendations for snail suppliers and restaurants that offer snail products. | en |
dc.format.extent | 2637199 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | restaurační zařízení, šnečí produkty, analýza, zákazníci, dodavatelé, B2B trh | cs |
dc.subject | restaurants, snail products, analysis, customers, suppliers, B2B market | en |
dc.title | Analýza postojů restauračních zařízení k šnečím produktům | cs |
dc.title.alternative | Analysis of Restaurant Attitudes to Snail Products | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Merenda, Miroslav | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-06 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | CER0116_EKF_B6208_6208R062_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |