dc.contributor.advisor | Janásová, Martina | cs |
dc.contributor.author | Sedláčková, Lucie | cs |
dc.date.accessioned | 2013-06-26T11:07:11Z | |
dc.date.available | 2013-06-26T11:07:11Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/97193 | |
dc.description | Import 26/06/2013 | cs |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce je zaměřena na podnikatelskou koncepci moderní kavárny, která může sloužit jako metodika plánování a přípravy zavedení praktického provozu potenciálnímu podnikateli. Práce popisuje v logické návaznosti postupné kroky podnikatele k zavedení a otevření provozovny. Podařil se mi vytvořit reálný návrh, jak by taková malá kavárna měla vypadat, aby byla dobrou, konkurenceschopnou kavárnou na trhu. Jedná se o reálný návrh, který si každý podnikatel může dle svého uvážení změnit, či doladit. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis is focused on the business concept of modern cafes, which can serve as a planning methodology and preparations for the introduction of a practical operation of potential entrepreneurs. The work describes the logical following sequential steps to introduce entrepreneurs and the opening of the facility. I managed to create a real proposal, how would such a small coffee shop should look like, in order to be a good, competitive coffee market. This is a real proposal that every entrepreneur may in its sole discretion, to change or tune. | en |
dc.format.extent | 1577439 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | kavárna | cs |
dc.subject | kalkulace | cs |
dc.subject | podnikání | cs |
dc.subject | nabídkový lístek | cs |
dc.subject | propagace. | cs |
dc.subject | café | en |
dc.subject | calculation | en |
dc.subject | business | en |
dc.subject | offer list | en |
dc.subject | propagation. | en |
dc.title | Vybavení, provoz a ekonomika moderní kavárny | cs |
dc.title.alternative | Equipment, Operation and Economy of a Modern Cafe | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Poháněl, Josef | cs |
dc.date.accepted | 2013-06-14 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | SED411_EKF_B6208_6501R006_02_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |