Effect of the cleaning process on physical properties for different malting barley seed varieties
Zobrazit/ otevřít
Datum vydání
2020Typ dokumentu
article
ISSN
2048-7177
Verze dokumentu
publishedVersion
Metadata
Zobrazit celý záznamCitace zdrojového dokumentu
Food Science & Nutrition. 2020.
Dostupné na
http://doi.org/10.1002/fsn3.1609Přístupová práva
openAccess
Práva
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Práva
© 2020 The Authors. Food Science & Nutrition published by Wiley Periodicals LLC.
Kolekce
- Publikační činnost VŠB-TUO ve Web of Science / Publications of VŠB-TUO in Web of Science [7798]
- Publikační činnost Katedry hornického inženýrství a bezpečnosti / Publications of Department of Mining Engineering and Safety (542) [83]
- Publikační činnost Centra energetických jednotek pro využití netradičních zdrojů energie (9370) [356]
- OpenAIRE [5085]
- Články z časopisů s impakt faktorem / Articles from Impact Factor Journals [6377]